HAHAHHAHAHAH ja dör xD

Jag har svårt att gå upp ur sängen, de här sönder stressade dagarna. Först drömmer jag mardrömmar om vänner som sviker mig , sen vaknade jag och tror jämt det är torsdag och blir glad, men icke.. jag är förvirrad, trött och stressad, men nu får ja skärpa mig! ;O Idag vaknade jag liksom när de andra slutat , de vill säga runt två tiden. frågade för ett tag sen om vad ni ville ja skulle skriva om , och de flesta skrev SEX :P här kommer en sak som man INTE vill höra i sänghalmen (: du påminner mig om npgon.. Varför ; ingen vill bli påmind om någon när man sitter gränsle över en man mitt uppe i akten. För chansen är det att Carmen Electra man påminner om är minimal, eftersom hon har sex med så många svenska unga män. Så det kanske är bäst att ge killen en käftsmäll. jag har ingen fritid idag jag sitter med ett papper om romantiken (på engelska) mellan benen,jag har en natur-kunskapsrapport i käften,en analys om samer i rumpan och en en bok om naturkunskap hängande över mig svingandes fram och tillbaka för att slå mig hårt. Stildrama Att bli omhändertagen. Ibland kan man hamna i situationer då man ligger halvnaken med pälsjackan i handen mot en husvägg och gråter. Då finns det inget bättre än att ha en stabil man som lyfter upp en , tar han om väskan , tar av löshåret och knäpper loss bhn. Skjortor . Jag är kär i tanken på en rosa skjorta som går precis över rumpan, tillsammans med ett par strumpbyxor i tunn spets och ett hårsvall som räcker till midjan. Svårflörtad -Folk som bjuder på kaffe. man vill verka vuxen och ta emot den läskiga varma och beska koppen, men man kan inte tillåta sig att doppa sina nymålade läppar i den. Varför finns kaffe ?Den förstör för oss " wannabe vuxen " personer som bara vill vara artiga. Inför oboy på arbetsplatserna ! Stilpoliser. Det finns hur mycket som helst som jag anser att man inte " bör" klä sig i, men inte fan ger jag mig på de stackars människorna och pekar med hela handen på missarna. Jag avskyr människor som tar sig rätten till sånt. jag vill kunna klä mig hur jag vill, med samma topp om och om igen, med strumpor över händerna och skärp runt benen Så , tyst !

jag älskar dig kevin<'3

Om man ska beskriva mig på ett animaliskt sätt . . . Jag anser mig mer som vild än lugn, jag har stort behov av spänning och äventyr/action i min tillvaro och jag älskar utmaningar. Väldigt självständig och klarar mig utmärkt på egen hand. Fylld med känslor, men visar de inte lätt. Otjämd, vilket gör mig lätt skrämd. Jag kan närma mig dig, men gör du något som jag anser stötande skrämmer du iväg mig. Vill du ha mig, få mig att gilla dig går du försiktigt fram. Steg för steg, du kan inte fånga ett vilt djut t.ex. lika lätt som ett tamt. Det beror helt på hur du handlar! En del kan lura mig in i deras fällor, jag kan fastna, men lika lätt smita. De personer vill jag inte närma mig på ett känslomässigt sätt mer. De har redan skrämt mig! Jag litar inte längre på dem. Du kanske lyckas fånga mig, men lyckas du sen behålla mig? Och ifall du fångat mig, betyder det inte att du fått mig, det finns en som ska lyckas tämja och det är mitt hjärta och det är de vildaste. Får du mig tam har jag byggt ett starkt band till dig och ett förtroende. Precis som en hund, så ser den sin matte eller husse som sin bästa vän och det finns ingen annan för den i hela världen som han älskar så mycket. Det blir samma för mig! Jag blir likt en lejonhona lika beskyddande som hon är över sina ungar. Du är mitt fina byte och jag tänker inte dela dig med någon kevin. Det finns mycket skräpmat där ute och jag suktar efter en speciel bit, en bit som det inte finns många av, nästan inga. Det är de bästa! Tempramentfull och envis är jag & inte rädd för konflikter utan är beredd för att slåss för mina principer. Jag har mängder av kraft och energi som behöver få utlopp, får jag inte det blir jag uttråkad och gnällig, sur. Jag är tävlingstypen och ger inte upp på första ronden. Jag känner lätt av en annan person om den är rädd osv. Jag är väldigt känslig, hela jag är byggd av känslor, det är bara att dem behöver väckas och hur man väcker dem ;) det vet du <’3

En tråk Tisdag i Datorsalen !

Hej alla!
Hoppas allt är bra med er,
med mig själv är det fint.

Sitter här och ska starx börja med min skräckroman.
Har massvis med tankar, men kan inte formulera ner
dem till ord. Frusterande!
Men först ska jag ägna lite tid till er.

Idag vaknade jag vid ett helt frusen.
Jag och Charlotte lät fönster vara öppet så vi skulle
kunna andas i vårt rum. Eftersom det luktade skit efter att vissa personer på internatet bara klampat in i vårt rum och haft sig .Jag sov tungt medans Charlotte gick upp och var duktig flicka och gick på sina lektioner.jag låg bara kvar i sängen och såsade.

 Ni anar inte hur mycket vi har i skolan nu.
Är inte alls på hugget för sådant.
Vill ha jullov, vill komma bort och göra ngt,
känner för lite spänning i min tillvaro ;) vill vara med keviiinJ <3

Btw skriver in några rader om gårdagen också 

igår måndag

Skön dag den största delen var det hyffast lugn.
 skola ( var duktig nog att gå på alla lektioner )  =D sen blev det ängelholm med rengin och josèfinast . sjukt mys dag , tack flickor. I ängelgolm blev de pizzakäkande  Var hungrig som en varg och det var de andra två också ska ni tro .

Mådde så sjukt dåligt efter att ha klämt de där jädrans pizza bitarna  de kan man lugnt säga . .
gott, men fy fan vad illa jag mådde sen.
Och även om jag mådde illa kunde jag inte sluta äta, haha idiot!

 Nä fan, nu ni får ta och lyssna på Kanye West och Lil Wayne med hans sexi röst.

LickieLickie <3

 

 Kevin min kevin  jag älskar diiiiig<3333


RSS 2.0